Nové autopotahy nejen pro hezký vzhled vozu

Díky autopotahům můžeme mít v autě mnohem útulněji, než v případě, kdy už jsou původní autosedačky ošoupané, flekaté nebo děravé. Velký vliv ale má, jaké potahy si vyberte. Rozdíly mohou být jak v materiálech, tak v barvách nebo stylech. Najít můžete sportovně působící autopotahy, elegantní modely nebo klasické typy, které se hodí do každého vozu.

Nakupte kvalitní autopotahy

Abyste byli plně spokojeni, je potřeba nakupovat autopotahy tam, kde je seženete ve skvělé kvalitě. Obávat se nemusíte např. nákupu na webových stránkách https://www.vopi.cz/konf-autopotahy/. Společnost Vopi.cz nabízí autopotahy na míru, které si snadno vyberte za pomoci rychlého a přehledného konfigurátoru. Všechny potahy jsou s péčí vyrobeny v České republice a splňují nejpřísnější bezpečnostní kritéria.

Ve většině případů jde o celolátkové modely. Všechny pak dokonale kopírují tvar sedadel vozu.

Aby se vám dobře sedělo

U jízdy vozem je příjemné sezení velmi důležité. I když cestujeme několik hodin v kuse, mělo by nám být příjemně, nic by nás nemělo tlačit a omezovat. Proto jsou autopotahy, které můžete koupit na vopi.cz vyrobeny z kvalitních materiálů, a ve většině případů jsou podvrstveny molitanem či vatelínem a opatřeny mřížkou tak, aby se majiteli sedělo maximálně pohodlně a údržba autopotahů byla snadná.

Autopotahy dle značky vozu

Vopi.cz nabízí autopotahy podle značek vozů. Díky tomu si můžete koupit autopotahy VW, které si v konfigurátoru vyberte podle značky, modelu a roku výroby. Vaše nové autopotahy budou dokonale sedět k sedadlům, která ve voze máte.

To stejné platí, když si objednáte autopotahy Škoda, Toyota, Mazda, Opel, Ford a dalších. Sice vás přijdou na víc peněz, ale budou dokonale pasovat, nebudou odstávat, někde táhnout…

Pokud byste přece jen chtěli univerzální potahy, i ty jsou tady k dispozici. Jejich cena začíná na 792 Kč, jen je potřeba počítat s tím, že jejich výroba probíhá sériově, a neberou ohled na specifika jednotlivých značek a modelů vozů.