Plánujete firemní akci? Nezapomeňte na originální občerstvení

Každá firma, která chce budovat trvalé vztahy, musí vědět, jak pořádat profesionální akce. Ať už hostujete uvedení produktu na trh pro 300 lidí nebo školení zaměstnanců pro 15, je klíčové přistupovat ke každému shromáždění s pochopením pěti prvků správy událostí – výzkumu, designu, plánování, koordinace a hodnocení. Jakmile je událost rozdělena do těchto zvládnutelných fází, je mnohem snazší ji naplánovat i v nejmenších detailech.

Pochopte účel vaší akce

Jakmile se rozhodnete, že chcete uspořádat událost, je prvním krokem definovat, čeho chcete dosáhnout.

Začněte tím, že si položíte otázku, proč pořádáte akci a co od ní očekáváte. Jakmile zjistíte své cíle a očekávání, můžete určit, jaký druh události chcete uspořádat a přizpůsobit vhodný catering na oslavu.

Přizpůsobte firemní akci publiku

Důležitou součástí procesu plánování je definování vaší cílové skupiny. Jsou to vedoucí pracovníci vaší společnosti, manažeři, dlouholetí klienti, obchodní partneři, členové komunity nebo kombinace několika z těchto nebo jiných skupin? Jakmile pojmenujete své publikum, můžete program uspokojit podle jeho potřeb a zájmů. Firemní oslavy se neobejdou bez chutného pohoštění. Pohoštění je důležitým prvkem každé akce, proto výběr firmy nepodceňte.

Vyberte téma

Jakmile nastavíte své cíle a definujete publikum, je čas vybrat téma události a určit nejvhodnější formát pro jeho prezentaci hostům.

Účastníkům vždy nabídněte příležitost udělat něco zábavného a nezapomenutelného, co by obvykle nedělali. Může to zahrnovat vystoupení od slavného řečníka, komika nebo kapely; sportovní utkání; nebo vyzkoušení něčeho nového, vzrušujícího nebo exkluzivního.

Věnujte čas tomu, abyste zjistili, čím se bude vaše událost lišit od podobných akcí ve vašem oboru nebo dokonce těch, které jste dříve produkovali.