Čím přitáhnout zákazníky do restaurace?

Podnikáte v gastronomii a pohostinství? Jistě se vás dotkla pandemie koronaviru. Tato nezvyklá situace vrhla majitele hospod, restaurací a penzionů do nezáviděníhodné situace na hranici přežití. Zejména pokud jste neměli ani možnost provozovat rozvoz jídel, anebo výdejní okénko.

S postupným rozvolňováním protikoronavirových opatření se svítá na lepší časy, ale ještě dlouho nebudete moci přivítat zákazníky tak, jak jste byli zvyklí v době před rozpukem pandemie. Přemýšlíte, čím se odlišit, aby si k vám zákazníci, kteří jsou nyní opatrní, rádi vrátili? Dbejte na dodržení všech hygienických předpisů a poctivě dodržujte zařízení nakázaná vládou. Přeci jen nechcete, aby vyšlo ve známost, že se někdo nakazil přímo u vás v provozovně, to by nebyla moc dobrá reklama.

Dalším způsobem, jak se odlišit od konkurence, je nabídnout něco, co jinde nemají. Prvotřídní suroviny. Na stránkách https://www.bassta.cz/produkty/ najdete nepřeberné množství luxusních surovin, které díky velkoobjemovému balení nejsou finančně nákladné. V nabídce je v gastro balení zelenina, konzervované ovoce, velmi chutný tuňák, olivový olej té nejvyšší kvality i v gastro balení olivy. Nemyslete si, že díky tomu, že jsou suroviny dodávány v dobré ceně a ve velkém balení, že by byly méně kvalitní. Produkty jsou pečlivě kontrolovány a jsou té nejvyšší jakosti.

Jako provozovatelé restaurace jistě za dobu podnikání víte, že z nekvalitních surovin nejde uvařit kvalitní menu. Nezbývá než popřát hodně spokojených strávníků.